2012 m. birželio 27 d., trečiadienis

Gerais dalykais dalintis gera!!



Turbūt daugeliui pažįstamas jausmas - kaip gera dovanoti dovanas draugams! Kai net neįsivaizduoji, o jau tikrai žinai apdovanotojo džiaugsmo svorį ir šypsenos ilgį. Kartais gera iki pat debesų! :) Hmm, bet kiekvieną dieną pats negali dovanoti, tada smagu pasidalinti žinia, kad kažkas kitas dovanoja. O kas jeigu žinia pasidalinsi su draugu ir jis - būtent jis - laimės? Tad dalinuosi žinia apie tokį gerą gerą dalyką, kur ir kaip galima gauti labai gerų dovanų. :)
Kai vasara nelepina, palepinti nusprendė Rūdninkų knygynas. Išskirtinė vieta Vilniaus senamiestyje, kur stalai lūžta nuo žurnalų iš Europos gausos. Įvairių įvairiausių: mados, meno, muzikos, architektūros, dizaino, interjero, fotografijos, informacinių technologijų, sporto, kulinarijos ir t..t... temomis. Kitur jų Vilniuj net nebandykit ieškoti - nerasit! :) Be to, šis knygynas pirmasis pradžiugino visiškai naujomis vinilinėmis plokštelėmis. Taigi Rūdninkų knygynas skelbia konkursą ir dovanoja vinilinę plokštelę, knygą ir žurnalą. Vienui vienintelė sąlyga - tereikia prie nuotraukos, kuri iliustruoja norimą gauti dovaną, spausti patinka ir pasidalinti ja su savo draugais. Detalesnę informaciją rasite užėję į nuorodą:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151016000589415.450604.52351584414&type=1

O aš ta proga, kad buvau šiam konkursui skirtos fotosesijos veidas, leidžiu sau pasidalinti keliomis kitomis nepanaudotomis nuotraukomis.

Knyginė fotosesija. 
Tadaaam!!! :)







Ir galiausiai pagiriamasis žodis fotografams - nuostabiems, su išdykusiom ugnelėm akyse, garsiausiai kvatojantiems, lengvai išprotėjusiems Fotogenijams, kuriuos aš vis labiau ir labiau įsimyliu. :) Juos galite aplankyti ir akis paganyti štai čia: 

Pasirodo, šiandien be poezijos.



4 komentarai:

  1. Nuostabiai, Arūne. Labai dailios nuotraukos ;] Aš vis pas tave einu ir neateinu, bet jau metas, manau nebekalbėt, o daryt :]

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jurgita, gi matai, kad aš pas tave į Žirmūno kalną nebeužlipu, tai pats laikas tau nulipt nuo kalno pas mane! :))

      Panaikinti
  2. Tu laaabai graži:) ir man nerealiai patinka, kad tiek daug žinai ir domiesi knygomis;) reikės kreiptis į tave, kai dėl knygos parinkimo kils klausimų:) ačiū!:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Juste, tu pati rašai geriau negu tūkstančiai knygų - kam tau sukt galvą, ką skaityt?!!! :)) o grožis toks subtilus dalykas.. kad tiek vidinio grožio, kaip sufotošopintoj nuotraukoj! :)

      Panaikinti