2013 m. vasario 25 d., pirmadienis

2013m. Vilniaus knygų mugės pirkiniai


Ir vaizdais, ne tik žodžiais, galima pasakyti daug. O šios dienos vaizdai - knygų mugės pirkiniai. Jė! :)

Kaip visuomet, negaliu nesustoti po "Nieko rimto" stogeliu. Čia visuomet spalvomis ir tikriausiomis tiesomis aprūpinu visus manyje klegančius vaikus:


Lietuvos rašytojų sąjungos leidyklos stende dažniausiai į mano namus ir gyvenimus pasiprašo poezija. Knyga be užrašo ant nugarėlės - D. Kajoko "Kurčiam asiliukui". Aštuonios knygos iš šių - su autografais. :)


Labai jau įvairūs pirkiniai iš "Tyto Albos" knygų mugės namelio! Tiesą pasakius, Ališankos kol kas neplanavau pirkti, bet tądien kaip tik buvo jo gimtadienis, tai ta proga.... :) Keturios knygos - su autografais.


Po vieną knygą iš leidyklų "Garnelis", "Kitos knygos", "Vaga", "Versus Aureus" ir "Baltos lankos" (trys su autografais):


Visa kita gvelbiau visiems iš panosės bukinistų salėje:


"Fokusininko dramblį" jau skaičiau, bet mane taip pakerėjo tas lengvas magijos ir egzistencinių klausimų dvelksmas knygoje, kad skaitydama ir žavėjausi, ir graudenausi, taip kad tikrai noriu šitą knygą turėti. Labai džiaugiuosi "Nilso kelionėmis". Labai ilgai ieškojau šios knygos savo bibliotekai. Ir še tau - kiek apipaišyta, bet ji jau mano! :)
Tikiu, kad įdomu ir tos plonytės, kiek aptrintos senučiukės knygelės, kurioms jaučiu silpnybę. Dažnai lakstau Vilniuje po senų knygų knygynus ieškodama būtent tokių - dėl iliustracijų, dėl nostalgijos ir dar dėl bala žino ko. :) Kelis viršelius parodau:






Tai tiek gėrio. Tikrai žinau, kad iki kitos mugės visų perskaityti nespėsiu (nes gi turiu ir daugiau dar eilėj laukiančių). Bet visiems bambantiems ir pavydintiems, kad kažkas perka daugiau negu perskaito, visada turiu atsakymą - rūpinuosi šviesia senatve!

Būkit laimingi! Greit pavasaris! Knygų puslapius šlaminsim ir lauke! :)


7 komentarai:

  1. Eik tu sau, kokia tu nereali :) Aš kartais susirūpinu, kad nespėju skaityt, bet po laiko priaugi prie vienos ar kitos, pradedi skaityt. Man išvis žmonės, kurie skaito knygas užsideda labai didelį pliusiuką į kišenę ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas,
    oppapapa va čia tai krūvelė maniau jau aš išsikyriau iš minios kuprinė ir po maišą abiejuose rankose.
    Bet pasirodo galima parsinešti ir daugiau. Bet spėju čia ne vienos dienos pirkiniai. :)
    Labai kietai atrodo tos suglaustos nugarėlės - tikras menas.
    Įspūdingiausias Jūsų pirkinys Selma Lagerlof.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Uoj, kaip aš džiaugiuosi Lagerlof "Nilso kelionėmis". Skaičiau visai mažulytė būdama. Pagauta nostalgijos, labai ilgai ieškojau šitos knygos, sunkiai sekėsi, bet pagaliau! :)
      O parsitempiau viską per tris dienas. Dabar pagalvojau, kaip būčiau atrodžius, jei būčiau bandžius tiek tempti vieną dieną... :)))))))

      Panaikinti
  3. Super! Aš knygų mugės proga net paskolą ėmiau, bet buvo verta!

    AtsakytiPanaikinti